Bisnode tanusitvany

 

 

Rólunk

Valljuk, hogy akkor tudjuk a legmagasabb színvonalat nyújtani ügyfeleinknek, ha valódi eszközöket és megoldásokat kínálunk, melyek illeszkednek a cég meglévő profiljához és működési formájához, támaszkodik a meglévő vállalati kultúra elemeire, figyelembe veszi a piac aktuális kihívásaira adandó lépéseket, de egyúttal feltárja a szervezetben és a működésben rejlő hibákat és zavarokat, és a cég munkatársaival közösen dolgoz ki azonnali és hosszabb távon bevezethető változtatási javaslatokat. Ezért tevékenységünk fontos részét képezi az, hogy hangsúlyt fektetünk a világos és egyértelmű válaszadásra, eredményes tanácsadásra, melynek része a konkrét megvalósításhoz szükséges erőforrások beazonosítása, a végrehajtásért felelős személyek kijelölése és a végrehajtható, reális határidők megfogalmazása is.

Az átlagos tanácsadóktól eltérően cégünk készen áll arra is, hogy nem csupán hasznos és megvalósítható tanácsokat osszon ügyfeleinknek, de igény esetén tevékeny részt is vállaljon a közösen kidolgozott megoldás kivitelezésében is. Energetikai és bányászati termelő objektunok üzemeltetésében és kutatási-mezőfejlesztési projekteben projektvezetőként is ügyfeleink rendelkezésére állunk. Mivel széleskörű és több évtizedes hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkezünk, így kollégáink képesek és alkalmasak arra, hogy vállalat-, és eszközvásárlás (enterprise & asset assessment) esetén elvégezzék az értékelést, javaslatot tegyenek a vásárlással kapcsolatos döntések meghozatalára, illetve pénzügyi tanácsadásban/közvetítésben is részt vegyenek, nem csupán Magyarországon, de nemzetközi területen is.

A sikeres EU-s és hazai pályázatokon való részvétel alapfeltétele egy jól megfogalmazott célkitűzés, mind műszakilag, mind pénzügyi szempontból, ami garantálhatja a sikeres pályázati anyagok elkészítését. Ebben is számíthat cégünk szakértelmére és tapasztalataira.

Szakembereink tudása és tapasztalata alkalmassá teszik őket arra is, hogy belső vállalati képzéseken, szakmai és vezetői konferenciákon kamatoztassák ezen a téren elért eredményeiket. Számos remek előadóval és látványos prezentációk készítésének gyakorlatával készen állunk arra, hogy az energetika és a bányászat teljes területén, illetve egy-egy részterületre vonatkozóan tréninget tartsunk ügyfeleink számára, illetve szívesen veszünk részt szakirányú szakmai konferenciákon is.

A kiváló minőség fenntartásához fontosnak tartunk minden klienssel való szoros együttműködést, hogy sikeres eredményeket érjünk el. Elsősorban energetikai és bányászati vállalkozásoknak és vállalkozóknak kínálunk széleskörű műszaki, márnöki, folyamatanalizáló-, és értékelő, illetve vállalatirányítási tanácsadást, az egyéni igényeket figyelembe véve. A személyes konzultáció során igyekszünk minél több információt megtudni ügyfeleink aktuális problémájáról, és hatékony megoldáskereséssel választ adunk valamennyi kérdésre.

Amennyiben Ön bővebb információt szeretne kapni szolgáltatásainkról, időpont egyeztetésre kérjük  forduljon hozzánk .

 Ügyvezetés