Szolgáltatások

"Lehetetlent nem ismerünk, a csodákra kicsit várni kell!"

Célkitűzésünk, hogy olyan minőségi, átfogó szolgáltatást biztosítsunk Önnek, amely tartós hosszú távú együttműködéshez vezet.

Ön mindig bizalommal fordulhat hozzánk!

Energetikai és bányászati t anácsadás

Sokoldalú energetikai és bányászati szaktanácsadást nyújtunk ügyfeleinknek, melynek tárgya lehet egy-egy energetikai projekt, a vállalat működésének energetikai szempontú felülvizsgálata, de ugyanúgy készen állunk arra, hogy hatóságok, hivatalos szervezetek irányában képviseljük az Ön vállalatát. A vállalati finanszírozás fontos forrásai a különféle pályázatokon való forrás bevonás lehetősége. A pályázatok sikeressége legtöbbször a pályázati dokumentáció korrekt és alapos megfogalmazásán és összeállításán múlhat, ehhez kívánunk segítséget nyújtani.

 

Operatív üzemeltetési tanácsadás

A vállalat szervezeti, termelő és projekt folyamatainak és erőforrásainak elemzésével, sokoldalú szervezet optimalizálási, az operatív működtetésre, a költséghatékonyságra és egy elengedhetetlen folyamatos vezetői kontroll kialakítására vonatkozó tanácsadást nyújtunk ügyfeleinknek.

Üzletfejlesztés, vállalat-, eszközértékelési tanácsadás

Energetikai üzletfejlesztési tevékenységbe fogna, vagy csak megújítaná eddigi passzív hozzáállását?

Üzleti tevékenységének ilyen irányú fejlesztési, például vállalat-, vagy eszközvásárlási tervei esetén, kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal. Komplett értékelő team összeállításával tudjuk támogatni Önt a döntései meghozatalában.

Vállalatirányítási tanácsadás

Zavart érez vállalatának működésében, szeretné csökkenteni a szervezet és a termelés működtetésének költségeit, vagy éppen egy új szervezet kialakításával adna választ a piaci kihívásokra? Sokoldalú vállalatirányítási tanácsadást nyújtunk ügyfeleinknek.

Oktatás, tréning

Belső vállalati oktatás szervez, vagy szakmai-vezetői konferenciát? Forduljon hozzánk bizalommal!

Szénhidrogénipari operatív szolgáltatás 

 

 

CH termelési operáció

Készen állunk termelési (bányászati) operációs tevékenységet végezni ügyfeleink számára, beleértve a teljes műszaki és felügyeleti létszám biztosítását, karbantartási és kútmunkálati (fúrás és kútjavítás) tevékenységek szervezését és ellátását.